Achtergrond afbeelding van Fancy Fair Festival
Verkeerswijziging


Opgelet: er zal een bijzondere verkeersregeling van toepassing zijn op de Tiensesteenweg en parking aan het voetbalveld.

• Maandag 23/09/24 vanaf 8 uur tot en met Dinsdag 01/10/24
is het verboden stilstaan en parkeren op de parking aan de Tiensesteenweg. deze wordt gereserveerd voor de foorkramers. Parkeergelegenheid is mogelijk achter het Gemeenschapscentrum en op het basketterrein.

• Vrijdag 27/09/24 tot en met maandag 30/09/24
is er éénrichtingsverkeer op de Tiensesteenweg tussen de in- en uitrit van de parking aan het gmeentelijke voetbalterrein en het kruispunt met het Sint-Jorisveld, in de richting van de N2 naar de N223.

• Zaterdag 28/09/24 vanaf 8 uur
is alle voertuigenverkeer dat sneller dan stapvoets kan rijden, uitgezonderd dat van de hulpdiensten en gemotoriseerde invalidenwagens, verboden tussen Chiro esjeewee en GC De maere van de N2 tot Parking achteraan GC De maere.
Het is verboden te parkeren op de parking van de BKO/GC De maere en de oude pastorij tot Zondag 02u

• Zondag 29/09/24 vanaf 8 uur
is alle voertuigenverkeer dat sneller dan stapvoets kan rijden, uitgezonderd dat van de hulpdiensten en gemotoriseerde invalidenwagens, verboden op de Tiensesteenweg vanaf het kruispunt met de N2 tot aan het kruispunt met het Sint-Jorisveld. het verboden te parkeren op : De Tiensesteenweg tussen het kruispunt met de N2 en het kruispunt met het Sint-Jorisveld, de parking achter het GC De Maere (Rommelmarkt en Steprace). Het is verboden te parkeren op de Tiensesteenweg tussen het postkantoor en het kruispunt met het Sint-Jorisveld tot 16u op de zone buiten de rommelmarkt wegens de Steprace voor de kinderen.

Doorgang blijft wel behouden gedurende de ganse periode voor voetgangers en fietsers, met uitzondering op zondag tijdens de rommelmarkt dan moeten fietsers hun fiets in de hand nemen of stapvoets rijden. Hulpdiensten en gemotoriseerde invalidenwagens hebben steeds doorgang.

De vereiste verkeersborden en signalisatie zullen door de gemeente voorzien worden.

Contact

Winge Foor/Verenigd Winge/Waico VZW
e-mail : info@wingefoor.be
#WingeFoor2023

Volg ons op

Facebook button Flickr button Youtube button

Extra

Valid HTML 4.01 Transitional

Valide CSS!